چهارشنبه, 24 مرداد 1397

برگزاری همایش علمی بزرگداشت بیست و پنج سال تلاش و بالندگی دانشگاه پیام نور

بیست و پنج سال از حضور دانشگاه پیام نور در عرصه علمی، آموزشی و پژوهشی کشور می گذرد. در این مدت این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه آموزش باز و از دور جمهوری اسلامی ایران توانسته است در گسترش و تعمیم آموزش عالی و ارتقای علمی و فرهنگی کشور، نقش مهمی را ایفا نماید. به منظور بررسی و ارزیابی عملکرد دانشگاه در این سالها و نیز شناخت چالش ها، راهکارها ، فرصت ها و تهدیدهای پیش روی دانشگاه و با هدف ارتقای کیفی فعالیت های دانشگاه، مقرر است همزمان با برگزاری مراسم بزرگداشت بیست و پنج سال تلاش و بالندگی دانشگاه پیام نور، همایش علمی نیز به منظور کسب دیدگاه ها و نظرات صاحب نظران و اندیشمندان ارجمند برگزار شود.

قابل ذکر است با لحاظ محدودیت زمانی، مقالات به صورت شفاهی ارایه نمی شود و چکیده گسترده مقالات پذیرفته شده در مجموعه چکیده های گسترده مقالات به چاپ می رسند. پیشاپیش از مشارکت فکری محققان فرهیخته و گرامی، قدردانی می شود.

جهت کسب اطلاعات در خصوص جزئیات محورهای همایش و چگونگی ارایه چکیده گسترده مقاله، علاقمندان محترم می توانند به این درگاه http://25th.pnu.ac.ir/portal/Home مراجعه نمایند.