شنبه, 01 ارديبهشت 1397

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام نور / امکان ثبت نام حتی برای کسانی که در آزمون سراسری شرکت ننموده اند

بدینوسیله به اطلاع می رساند ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور مرکز رامسر از 29 مهرماه آغاز و تا 30 آبان ماه ادامه خواهد داشت. کلیه متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور اعم از داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 96 شرکت نموده و یا ننموده اند، می توانند در مهلت مقرر با مراجعه به دانشگاه پیام نور مرکز رامسر در رشته دلخواه خود ثبت نام نمایند.

کلیه داوطلبان بلافاصله پس از ثبت نام می توانند در کلاس های درس شرکت نمایند.
گفتنی است، مدارک مورد نیاز ثبت نام شامل؛ اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم چهارساله نظام قدیم با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش، اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام جدید با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش، اصل و یا گواهی مدرک پیش دانشگاهی با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش، گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید که فاقد مدرک پیش‌دانشگاهی می‌باشند، اصل شناسنامه و 2 برگ کپی از صفحات آن، اصل کارت ملی و 2 برگ کپی از آن، شش قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری و مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول می باشد.(از کلیه مدارک دو سری کپی تهیه نمایید )

کلیه پذیرفته‌شدگان می‌بایست به همراه تصویر دیپلم نظام قدیم و یا گواهی پیش‌دانشگاهی خود، به «دفاتر پیشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائیدیه‌ تحصیلی (ارزش تحصیلی) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصیل خود را درخواست نمایند و رسید آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند.

takmil