چهارشنبه, 24 مرداد 1397

دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی (سال 1396)

ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان از تاریخ 28/6/96 لغایت 3/7/96 طبق جدول زمان بندی شده در سامانه آموزشی گلستان انجام می شود. ضمنا روند ثبت نام به شرح ذیل است:

1- ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان این دوره بصورت غیر حضوری انجام می شود و پذیرفته شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سایت http://reg.pnu.ac.ir  از تاریخ و نحوه نام نویسی آگاهی یابند.

1-1- پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام اعلام می گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.

1-2- پذیرفته شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر عکس حداکثر 250 کیلوبایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیر حضوری بارگذاری نمایند.

-تصویر صفحه اول و سوم شناسنامه

-تصویر کارت ملی ( پشت و رو)

-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک (برای مراجعه حضوری 4 عدد)

-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه ( ویژه آقایان)

-تصویر مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی (دارندگان دیپلم نظام قدیم نیازی به ارائه این مورد ندارند)

-تصویر مدرک دیپلم متوسطه

-تصویر درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان خدمات دولت (برای دیپلم متوسطه).

2-دانشجو پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در زمان تعیین شده به محل قبولی مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نماید. بدین منظور لازم است کاربران ارشد رایانه مراکز ، نسبت به تعریف تاریخ مراجعه حضوری از طریق پردازش10650 (برنامه ریزی ترتیب پذیرش دانشجویان)، ساعت و مکان مراجعه با درج آدرس و شماره تلفن در سامانه آموزشی گلستان در بازه زمانی 2/7/96 لغایت 15/7/96 اقدام نمایند. در برنامه ریزی پردازش 10650 لازم است دوره، مقطع و شماره مرکز تکمیل شود.

3-در هنگام مراجعه دانشجو اصل مدارک با اطلاعات بارگذاری شده در سامانه آموزشی گلستان مطابقت و تصویر آن در پرونده فیزیکی دانشجو درج می گردد و پس از آن کاربر خدمات آموزشی نسبت به تایید ثبت نام ( پذیرش نهایی) درسامانه گلستان اقدام می نماید . پس از طی مراحل مذکور امکان اخذ شماره دانشجویی، واریز شهریه و در نهایت انتخاب واحد دانشجو فراهم می گردد.

یادآوری مهم: سایر مدارک مورد نیاز برای درج در پرونده فیزیکی دانشجو مطابق «بند الف- صفحه شماره 1» دستورالعمل ثبت نامی سازمان سنجش آموزش کشور می‌باشد.

4-امکان تقاضای مهمان برای ورودی های جدید از تاریخ 3/7/96 لغایت 12/7/96 در سامانه آموزشی گلستان و برای نیمسال اول 97-96 فراهم می باشد.

5-انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 3/7/96 لغایت 16/7/96 خواهد بود.

6- در خصوص شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور و بومی بودن پذیرفته شدگان به آگاهی می رساند: در صورتی که پذیرفته شده ای فقط یکی از دو شرط بومی بودن : محل تولد یا سال آخر اقامت آن تحت پوشش باشد به شرط سپردن تعهد کتبی مبنی بر عدم تقاضای انتقال به سایر مراکز / واحدها ، ثبت نام و ادامه تحصیل وی در مرکز محل قبولی اولیه بلامانع است.

7- طبق ماده 28 آئین نامه آموزشی پذیرفته شدگانی که درس های گذرانده در دوره های کاردانی و کارشناسی مورد تائید دارند (به غیر از مدارک بند11) و متقاضی تطبیق واحد هستند، باید تقاضای کتبی و ریز نمرات تائید شده خود را به آموزش مرکز/ واحد ارائه کنند؛ تا مطابق پیوست شماره 4 آیین نامه آموزشی مقطع کارشناسی (مصوب 20/12/91) در مرکز /واحد رسیدگی شود.

8- تاریخ اخذ مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی کلیه پذیرفته شدگان حداکثر تا تاریخ 31/6/96 خواهد بود.

تبصره1: در صورتی که پذیرفته شدگان در زمان ثبت نام موفق به ارائه گواهی پیش دانشگاهی نگردند، لازم است از آنان تعهدی مبنی بر ارائه گواهی پیش دانشگاهی تا تاریخ 28/7/96 اخذ شود. بدیهی است در صورت عدم ارائه گواهی تا تاریخ مذکور، قبولی آنان لغو می گردد.

تبصره 2: برای پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31/6/96 موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی نشده اند تا تاریخ 30/11/96 مهلت داده می شود تا مدرک پیش دانشگاهی اخذ کنند. از این دسته از پذیرفته شدگان ثبت نام موقت به عمل آمده و پس از اخذ مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام آنها قطعی می گردد. ضمنا نیمسال اول 97-96 نیز برای ایشان مرخصی تحصیلی درج می گردد.

9- تمامی رشته های دوره تحصیلی مقطع کارشناسی برای ورودی های سال 96 با یک عنوان ثابت و بدون گرایش در برنامه درسی تجمیع و معرفی می شوند و مدرک تحصیلی نیز با همان عنوان صادر خواهد شد.

10- هر گونه سوال یا اشکال درخصوص پذیرش و ثبت نام پذیرفته شدگان فوق را از طریق سایت پشتیبانی خدمات آموزشی به آدرس: http://regsup.pnu.ac.ir به اداره کل خدمات آموزشی اعلام فرمائید.

یادآوری مهم: دانشجویان ملزم به تحصیل در کد قبولی اعلام شده می باشند و تغییر آن فقط پس از

کسب شرایط تغییر رشته طبق مقررات امکان پذیر می باشد.