سه شنبه, 01 آبان 1397

قابل توجه اساتيد متقاضي تدريس در كلاسهاي فراگير كارشناسي ارشد

به استحضار می رساند، کانون بسيج اساتيد دانشگاه پيام نور استان مازندران در نظر دارد کلاسهای تقویتی آزمون فراگیر دانشگاه پیام نور را در مراکز و واحدهای منتخب دانشگاه پیام نور استان برگزار نماید.لذا از اساتید محترم آن مرکز یا واحد که طبق موارد ذیل تمایل به همکاری تدریس با این کانون دارند، خواهشمند است مشخصات خواسته شده را حداکثر تا تاریخ 93/10/23 به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید">این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. پیشاپیش از مساعدت جنابعالی کمال تشکر را دارد.

الف- جهت بسیجیان فعال، اعضاء خانواده معزز شاهد و ایثارگر، خانواده پرسنل سپاه، خانواده پرسنل محترم دانشگاه پیام نور و دانشجویان ممتاز، تخفیف ویژه در نظر گرفته خواهد شد.

ب- اولویت انتخاب مدرس، با اساتید بسیجی فعال می باشد.

ج- پس از پایان دوره، حق الزحمه اساتید محترم که بطور کامل و طبق مصوبه این کانون همکاری داشته باشند، حق الزحمه پرداخت خواهد شد.

د-پس از پایان دوره و پس از پوشش هزینه های دوره(شامل هزینه های اداری، اجرایی و حق الزحمه مدرسین و گروه اجرایی مرکز یا واحد)، درصدی از عایدی، به بخش فرهنگی آن مرکز یا واحد (همکار دوره) پرداخت خواهد شد.

د- مابقی عایدی دوره، جهت امور فرهنگی این کانون تخصیص خواهد یافت.

ه- اساتید محترم متقاضی تدریس در دوره، لطفا موارد زیر را تا تاریخ مذکور،به ایمیل فوق الذکر ارسال نمایند.           1-مشخصات شناسنامه ای 2-مشخصات تحصیلی(رشته تخصصی، آخرین مدرک تحصیلی، محل اخذ مدارک کارشناسی و بالاتر، تلفن همراه، آدرس محل سکونت و محل کار، جزییات تدریس در دانشگاهها و سایرموسسات آموزشی، مشخصات بسیجی)