شنبه, 01 ارديبهشت 1397

نكات لازم جهت شركت دانشجويان در امتحانات پايان نيمسال

-برنامه امتحانی خودرا مجددا بررسی فرمائید .

- وضعیت منابع دروس را مجددا بررسی فرمائید.

- کارت ورود به جلسه امتحان خود را را از سایت گلستان http//reg.pnu.ac.ir  بگیرید این کارت در هنگام حضور و غیاب باید توسط مسئول مربوطه امضاء گردد .

- درصورتی که سیستم به شما کارت نمی دهد ابتدا باید بدهکاری خود را با دانشگاه تسویه نمائید .

- کارت دانشجویی تمدید شده را همراه داشته باشید .

-از آنجا که همه پاسخنامه ها ی امتحانات پایان ترم باید دارای عکس دانشجو باشد لذا دانشجویانی که از دیگر مراکز مهمان در رامسر می باشند یا دانشجویانی که در ترمهای گذشته پاسخ نامه انها فاقد عکس بود هرچه سریعتر یک قطعه عکس پشت نویسی شده به آموزش تحویل نمایند تا وارد سایت دانشگاه نمائیم .

-در صورتی که به هردلیل کارت دانشجویی نداشته باشید یک هفته قبل از امتحان همرا با یک قطعه عکس به کارشناس رشته مراجعه تا کارت موقت برای شما صادر گردد .

-حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع امتحان در مرکز حضور داشته باشید. ۱۵ دقیقه پس از شروع آزمون هیچ دانشجویی حق ورود به جلسه را ندارد و دانشجویان پس از ۲۰ دقیقه از شروع امتحان می توانند جلسه را ترک نمایند .

- مداد -خودکار -پاکن و ماشین حساب شخصی همراه داشته باشید و از جابجاکردن این اقلام خودداری فرمائید در صورت مشاهده تخلف محسوب می گردد .

- آئین نامه انظباطی را که در مدخل ورودی دانشگاه نصب شده است را مطالعه فرمائید

-رعایت شئونات اسلامی و شئونات دانشجویی برای همه دانشجویان

تذکر : خواهران از پوشیدن کفشهای پاشنه دار جدا خودداری فرمایند تا تمرکز دانشجویان در جلسه امتحان بهم نخورد .

-از آوردن هرگونه وسیله اضافی کتاب -جزوه -کیف - تلفن همراه در سر جلسه امتحان خودداری فرمائید . در صورت مشاهده تخلف محسوب می گردد .

- داشتن تلفن همراه حتی خاموش آن در جلسه امتحان تخلف محسوب  می گردد .

- داشتن هرگونه برگه اضافه حتی اگر مربوط به درس شما نباشد نیز تخلف محسوب می گردد .

- دانشگاه هیچ مسئولیتی در قبال مفقود شدن کیف و وسایل شما ندارد

-از زدن علامت داخل سوالات خودداری فرمائید . در صورت مشاهده تخلف محسوب می گردد .

- نت برداری بهر صورت از سوالات تخلف محسوب می گردد .

- همکاران ما در طبقه همکف ساختمان آموزشی از طرف پنجره تلفن همراه و کیف شما را تحویل گرفته و رسید می دهند .

بعد از دریافت پاسخنامه ابتدا بررسی بفرمائید که شماره صندلی - شماره دانشجویی و مشخصات شما درست درج شده باشد .

بررسی بقرمائید که بارکد در محل مخصوص چاپ شده باشد . پاسخنامه در چهارگوشه دایره هایی دارد از مخدوش کردن آن خودداری فرمائید

قسمت مشخصات را با فقط خودکار تکمیل نموده و امضاء نمائید.

بمحض دریافت سوال ابتدا بررسی نمائید شماره درس - نام درس  و رشته درج شده روی سوال مربوط به شما باشد سپس بررسی نمائید که تعداد سوالات و همه صفحات سوال را داشته باشید و برگه های سوالات شما چاپ شده باشد و مخدوش نباشد -  سپس کد سری سوال را در محل مخصوص علامت بزنید . و با پاسخ نامه خود چک کنید

سوالات تستی را با مداد یا خودکارولی سوالات تشریحی را حتما با خودکارپاسخ دهید .

دانشجویانی که  سوال تشریحی دارند توجه داشته باشند جواب سوالات تشریحی را فقط در یک طرف پاسخنامه ( قسمتی که دارای مشخصات وعکس و  بارکد است ) بنویسید.و  از نوشتن پاسخ تشریحی در قسمت پشت پاسخنامه جدا خودداری فرمائید  چون تمامی پاسخنامه ها از طرف رو اسکن خواهد شد .

در صورتی که دو امتحان همزمان دارید همکاران مان را در جریان قرار دهیدو سعی کنید اول امتحانی راکه زودتر تمام می شود را آغاز کنید و جلسه امتحان را ترک نفرمائید .

در صورتی که دو امتحان همزمان دارید و یکی از امتحانات الکترونیکی می باشد اول در امتحان الکترونیکی شرکت کنید و سپس در امتحان کاغذی

در صورتی که دو امتحان همزمان دارید و هردو الکترونیکی باشند ابتدا در یکی از امتحانات الکترونیکی به اختیار شرکت میکنید و امتحان دوم بصورت کاغذی برگزار می گردد

نمرات دروس تستی معمولا پس از ۴۸ ساعت اعلام می گردد .در صورتی که به سوالات اعتراض دارید فقط از طریق سامانه گلستان انجام گیرد .

نکات لازم جهت دانشجویانی که آزمون الکترونیکی دارند

1-    بعد از دریافت کارت شرکت در آزمون از سامانه گلستان مشخص میشود که نوع امتحان ( تستی تشریحی – رایانه ای ) شما از کدام نوع است

2-    شماره سایت و شماره رایانه شما در تابلو امتحان نصب می گردد.

3-    سعی کنید 10 دقیقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاری امتحان حضور داشته باشید

4-    بعد از روشن نمودن سیستم و باز نمودن برنامه ساد (امتحان رایانه ای) با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه وارد امتحان شوید

5-    دقت فرمائید در حین برگزاری امتحان از خاموش نمودن سیستم بهر دلیل خودداری فرمائید .

6-    پس از رویت مشخصات و نام درس قسمت صحت اطلاعات را علامت بزنید

7-    سر ساعت شروع امتحان ورود به آزمون را کلیک فرمائید

تذکر : پس از شروع امتحان اگر حداکثر تا 15 دقیقه وارد سیستم نشوید غایب محسوب میشوید

8-    به سوالات پاسخ دهید

9-    در قسمت بالا میتوانید ماشین حساب – فرمول – زمان باقیمانده امتحان راببنید

10-                       پس از پاسخ دادن به همه سوالات میتوانید اتمام امتحان را کلیک نمائید و پس از رویت نمره از 14 از سیستم خارج شوید

11-                       اگر در حین پاسخ دادن به سوالات زمان امتحان شما تمام شود سیستم بصورت اتوماتیک پایان امتحان را اعلام میکند

12-                       لیست حضور و غیاب را باید امضاء فرمائید

13-                       پس از پایان امتحان و رویت نمره سالن را ترک فرمائید

پس از خروج از سالن امتحانات فورا محوطه دانشگاه را ترک فرمائید .

ستاد برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور مرکز رامسر