جمعه, 07 ارديبهشت 1397

پيام تبريك جناب آقاي دكتر موسوي چلك رياست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصيلي

پيام تبريك جناب آقاي دكتر موسوي چلك رياست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصيلي 94-93

.

طَلَبُ العِلمِ فَريضَةٌ عَلى كُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ يُحِبُّ بُغاةَ العِلمِ؛

طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد

" پیامبر اکرم (ص) مصباح الشریعه،ص 13"

Drmoosavi

دانشـــــــگاه كانون جوشش آفرينندگي و نوآوري است و دانشگاهيان ، رهنوردان گذر از مرزهاي دانش و دستيابي به ناپيداها و نادانسته هايند.

بار دیگر فصل « مهر» از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به تنی از بندگان خود عنایت فرموده است.

آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه كه مصادف با هفته دفاع مقدس مي باشد را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه پيام نور مركز رامسر و به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانيم.

امید است به فضل الهی و در سايه توجهات حضرت ولی عصر (عج) در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي ، در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی و علم اندوزی تلاش مضاعف نموده و در آینده گنجینه­ای از گوهرهای کم نظیر علم و معرفت برای پیشرفت کشور باشید. در پایان آرزوی عزت و سربلندی برای یکایک شما آینده سازان ميهن عزيزمان داریم.